Skip to main content

Leo Smits

Bent u het zat om dezelfde oude gezichten in de politiek te zien, die dezelfde oude agenda’s doordrukken? Als ex-gemeenteraadslid voor de Onafhankelijke Partij Diemen geloof ik dat lokale standpunten gehoord moeten worden op een groter podium. Ik stel me kandidaat voor de provinciale staten met de overtuiging om politiek te bedrijven zonder dogma of ideologie, en te werken aan echte, tastbare resultaten voor alle leden van onze gemeenschap.

Als kandidaat zet ik me in voor een eerlijke energietransitie voor onze provincie, waaronder het investeren in schone en hernieuwbare energiebronnen, en het samenwerken met lokale gemeenschappen om duurzame energieoplossingen te creëren. Daarnaast zal ik ernaar streven de huisvestingscrisis aan te pakken door aan te dringen op beleid dat de mogelijkheden voor betaalbare huisvesting vergroot en de rechten van huurders beschermt.

Verder ben ik een groot voorstander van milieubescherming, waaronder het behoud van natuurlijke habitats, vermindering van vervuiling en bevordering van duurzaam vervoer. Ik zal werken aan een betere toekomst voor onze provincie door beleid uit te voeren dat prioriteit geeft aan het welzijn van onze planeet.

Stem op mij bij de komende Provinciale Staten verkiezingen. Samen kunnen we een echt verschil maken in onze provincie, en een betere toekomst creëren voor alle inwoners.