Skip to main content

Mariska Tauber

Als geboren Haarlemse ben ik vanwege mijn werk in Castricum terechtgekomen. Daar waar het dorpse karakter voor mij nieuw was is dat juist datgene geworden wat mijn hart heeft gestolen.

Actief worden in de plaatselijke politiek kwam als een logische volgende stap. Leergierig als ik ben volgde ik in 2017 een aantal raadsvergaderingen en ik was verkocht. Hoe mooi is het om mee te kunnen werken aan het creëren en behouden van een prachtige gemeente. En niet veel later stond ik op de kieslijst na commissielid te zijn geweest en nu ben ik  raadslid bij Lokaal Vitaal, de grootste lokale partij in Castricum.

Met de afgelopen gemeenteraads verkiezingen is duidelijk gebleken dat inwoners  meer en meer belangstelling hebben voor de lokale partijen en de daarbij horende lokale thema’s die ons raken. Dat verdient ook doorwerking, zorgen dat  deze partijen een stem hebben in de provincie. Door het samenwerken van al deze lokale partijen in Noord Holland binnen OP-NH kan straks namens al deze partijen die stem verwoord worden. Dat is belangrijk! Daar zet ik mij graag voor in, nu en in de toekomst.